lunes, 13 de junio de 2016

SALIDA FORMATIVA DEL T. E. A LA ALBUFERA DE VALENCIA



La visita la realizamos junto con los Talleres de Empleo de Jérica y Viver. Tras la recepción, los alumnos del T.E. de la Albufera nos guiaron a la parte de los invernaderos y semilleros  que cuidan y utilizan de material didáctico los alumnos.
Tras la visita a los semilleros, los tres T. E. hicimos una presentación y exposición de nuestro Taller Beatriz de Borja II, donde la alumna Mª Luz, realizó la presentación de las labores llevadas a cabo por los dos módulos de nuestro T. E. de Castellnovo.



La visita la realitzem juntament amb els Tallers d'Ocupació de Xèrica i Viver. Després de la recepció, els alumnes del T.E. de l'Albufera ens van guiar a la part dels hivernacles i planters que tenen cura i utilitzen de material didàctic els alumnes.
Després de la visita als planters, els tres T. E. vam fer una presentació i exposició del nostre Taller Beatriz de Borja II, on l'alumna Mª Llum, va realitzar la presentació de les tasques dutes a terme pels dos mòduls del nostre T. I. de Castellnovo.


The visit conducted together with the Employment Workshops Viver Jérica. Upon receipt, the students of T. E. Albufera guided us to the part of the greenhouses and nurseries that care and use of didactic materials  students.
After visiting the seedbeds, the three T. E. made a presentation and exhibition of our Beatriz Borja Workshop II, where the student Maria Luz, made the presentation of the work carried out by the two modules of our T. E. Castellnovo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario