miércoles, 1 de junio de 2016

5ºMES DE PROGRAMACIÓN DEL MÓDULO DE RESTAURACIÓN DE PATRIMONIO


Durante el quinto mes del Taller de Empleo de Restauración de Patrimonio, el grupo de trabajo centra sus actividades en la excavación de la parte de cimentación de la Torre Norte del Castillo Beatriz de Borja, todavía sin actuar. Para ello, se precisa una dirección y seguimiento arqueológico llevada, en este caso, por el arqueólogo Luis Lozano. Asimismo, existen unas Cuevas Refugio de la Guerra Civil, anexas a parte de la muralla, en mal estado de conservación, por lo que se procede a su limpieza.
Las actividades desarrolladas por el grupo de alumnos han sido:
1.      Actividades lectivas:
La temática impartida en el presente mes consiste en:
-          Características generales sobre metodología de excavación de ruinas arqueológicas.
-          Estudios básicos sobre diferenciación de cerámica antigua.
-          Continuación sobre conocimientos de la Historia del Arte Patrimonial, Edad Media

2.       Vistas formativas:
Se realizó una visita a la intervención acontecida en el Casteillo de Vall de Almonacid. Las actuaciones estuvieron centradas en la Torre del Homenaje, lienzos de muralla asi como el acondicionamiento del acceso de la fortaleza desde la falda del monte
3.      Prácticas:
4.       
Excavación arqueológica a base de estratigrafía en la base de la Torre Norte del castillo, y clasificación de los fragmentos cerámicos encontrados.


Durant el Cinquè meu del Taller d'Ocupació de Restauració de Patrimoni, el Grup de Treball Centre SEUS Activitats Excavació a la fonamentació de part de la Torre Nord del Castell Beatriz de Borja, encara sense ACTUAR. Això paràgraf, és Precisa Una Direcció i Seguiment arqueològic portada, En Aquest Cas, per l'arqueòleg Lluís Lozano. Així mateix, HA Unes Refugi Coves de la Guerra Civil, annexes a part de la muralla al mal estat de conservació, per El Que la seva neteja es procedeix a.
Les Activitats desenvolupades pel grup d'alumnes de han Estat:
1. Descripció d'activitats lectives:
La temàtica impartida en el meu actual consisteix en:
- Característiques generals Metodologia sòbria d'Excavació de ruïnes Arqueològiques.
- Bàsics Estudis sobre ceràmica differentiation d'Antiga.
- Sober Continuació Coneixements de la Història de l'Art Patrimonial, Edat Mitjana

2. Formatives Vistes:
Si Realitzo Una visita a la Intervenció esdevinguda al Casteillo de Vall d'Almonacid. Les Actuacions centrades van estar a la Torre de l'Homenatge, llenços de muralla així Com l'accés accés del condicionament de Fortalesa from La Faldilla de la Muntanya
3. Pràctiques:
4.
Excavació Arqueològica una estratigrafia bàsica a la base de la Torre Nord del Castell i Els Classificació Fragments ceràmics trobats.


During Cinquè el meu del Taller d'Ocupació of Restauració of Patrimoni, el Grup de Treball Centre SEUS Activitats Excavació has fonamentació share of the Torre del Castell North Beatriz de Borja, encara ACTUAR sense. Això PARAGRAF, és Precisa Una Direcció i seguimento Arqueològic portada, Aquest In case, per the arqueòleg Lluís Lozano. Així mateix, HA Unes Refugi Coves de la Guerra Civil, annexes part of the muralla al badly estat of conservació, per the seva Neteja El Que es procedeix a.
The Activitats desenvolupades pel grup of alumnes han Estat:
1. Descripció d'activitats lective:
The temática impartida en el meu actual consisteix in:
- Characteristics of generals Metodologia sobria Excavació of archeological ruïnes.
- Basics Estudis sobre ceràmica differentiation of Antiga.
- Sober Continuació Coneixements of Història Art Patrimonial, Edat Mitjana

2. Formative Vistes:
If Realitzo Una visita a la Intervenció esdevinguda al Casteillo of Vall d'Almonacid. The Actuacions centrades van estar a la Torre of Homenatge, llenços of muralla així Com the access to access del condicionament Fortalesa from The Faldilla of Muntanya
3. Practices:
4.
Excavació Arqueológica una estratigrafia Basica at the base of the North Torre del Castell i Els Classificació Fragments Ceramics trobats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario